18 januari

Öppet Hus

Välkommen på Öppet Hus hos oss på Malmö Fria Läroverk!

På vårt Öppet Hus får du möjlighet att träffa våra engagerade lärare, instruktörer och elever. Du kommer att få fördjupad information om våra olika program, träningstillval och vårt koncept – studier och träning. Ställa frågor du funderar över och få svar av kunnig personal.

Öppet Hus datum:

  • Tisdag 18 januari kl. 17.00 – 19.00

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd och rekommendationer. För att delta på vårt Öppna Hus ska du vara frisk och symtomfri. För att begränsa antalet deltagare kan bara en vårdnadshavare följa med. Vi har vidtagit olika typer av förebyggande åtgärder för att undvika trängsel, vi kommer också tillhandahålla handsprit för alla besökare. Om mötet på grund av pandemin skulle behöva ställas in eller om andra ändringar sker, kommer information om detta finnas på denna sida.

 

Frågor?

Om du inte kan komma till våra Öppet Hus men vill ändå veta mer om Malmö Fria Läroverk så tveka inte att höra av dig till oss på malmo@laroverken.se. Vi besvarar gärna dina frågor om gymnasievalet!

Vill du prova på ett av våra program?

Ta chansen att delta på en prova på lektion, få en guidad tur i våra lokaler och upplev stämningen hos oss på Malmö Fria Läroverk.

Läs mer om Prova på-dag! »

Kontakt

Åsa Bäck

Biträdande rektor
070 – 144 24 26
Clara Paul

Clara Paul

SYV – Studie- och yrkesvägledare